Nederlands
English
Español
Português

Quinta

Complex


Tapada do Gramacho betekent letterlijk "omheinde tuin". Volgens de vroegere eigenaar heeft het landgoed altijd zo geheten. Een goede reden om het zo te laten.

 

Zwemmen in bronwater


Oorspronkelijk was Tapada do Gramacho een plek waar de bevolking van Portimão water kwam halen. Het water stroomt hier namelijk letterlijk uit de berg. U zwemt dus in ons eigen bronwater!

     

Dakterras


Geniet vanaf het dakterras van het weidse uitzicht op het natuurgebied en de vele soorten volgels.

 

BBQ


Barbecueën en de Algarve horen bij elkaar. In de tuin of op uw eigen terras kunt zelf uw gerechten grillen. Wilt u het echt in Portugese stijl doen, dan kiest u voor sardientjes.

     

Keuken


Zelf een heerlijke Portugese maaltijd maken of een pizza in de oven doen. Alle ingrediënten daarvoor vindt u in de gemeenschappelijke keuken die door alle gasten vrij te gebruiken is.

 

Lounge

Ontbijten, van uw zelf gemaakte maaltijd genieten, TV kijken, een boek lezen of in de winter bij het knapperend vuur van de open haard zitten. Het is allemaal aan u.

     

Arade rivier

Het uitzicht op Silves vanaf Tapada do Gramacho aan de rivierzijde. De aanwezigheid van de rivier trekt een grote verscheidenheid aan vogels, waaronder ooievaars, lepelaars en flamingo's.