Nederlands
English
Español
Português

Mei-vakantie op Tapada do Gramacho

Families Bornkamp, Mastenbroek en Groen vieren meivakantie op Tapada do Gramacho.

Familie Bornkamp kwam met elf personen: opa en oma Bornkamp, hun twee zoons, schoondochters en 5 kleinkinderen. Ze bivakkeerden op de 1e verdieping. Daar beschikten ze over 3 appartementen en 2 B&B slaapkamers, waardoor ze één groot huis hadden, maar waar toch ieder zijn eigen privacy kon hebben.

De families Mastenbroek en Groen hadden met 4 volwassenen en vier kinderen op de begane grond 4 B&B kamers tot hun beschikking, evenals de algemene keuken en de lounge-/ontbijtruimte. Op deze wijze beschikten ze over hun eigen huis.

Het was een groots spektakel met al die jonge kinderen, 11 in totaal met die van onszelf erbij. Geweldig weer, dus er werd volop gezwommen, maar ook lekker gefietst, gevoetbald, geskelterd en gebarbecued. Dit alles werd afgewisseld met diverse uitstapjes naar het strand, het Monchique-gebergte, plaatsjes in de omgeving en natuurlijk de grote verscheidenheid aan restaurants.

Wij hebben genoten van het hele gebeuren en danken de families, Bornkamp, Mastenbroek en Groen bij deze nogmaals voor hun verblijf op Tapada do Gramacho!