Nederlands
English
Español
Português

Milfontes-groep nu Silves-groep?

Deze kerst heeft Tapada do Gramacho zijn eerste grote gezelschap van 24 personen en twee kleine kinderen mogen ontvangen.

De groep vrienden uit Cascais, inclusief kerstman, viert al ruim 15 jaar de kerst met zijn allen en heeft dit meestal in meerdere huisjes in Milfontes gedaan. Dit jaar hebben ze voor het eerst de keus op Tapada do Gramacho laten vallen.

Het was een echte vuurdoop waarbij het hele pand maximaal werd bezet. Voor ons fantastisch om te zien hoe iedereen het naar de zin had. De kinderen konden heerlijk ravotten in het zonnetje zonder bang te zijn voor auto's (hooguit moest er een extra was gedraaid worden). De lounge en ontbijtruimte werd omgetoverd tot één grote huiskamer waar alle 26 mensen gezellig samen konden zijn en de kerstman ontvangen kon worden natuurlijk. De zelfgemaakte diners werden genoten aan één lange tafel, er werd gemusiceerd op hoog niveau, puzzels en "ouderwetse" spelletjes kwamen op tafel en natuurlijk werd er goed glas Portugese wijn genuttigd.

Wij hebben in ieder geval genoten van deze groep uit Cascais en hopen ze weer eens te mogen verwelkomen. Wie weet kerst 2008?